Waterclouds
Repair Argan Oil Serum

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Waterclouds Repair Argan Oil Serum är ett snabbabsorberande serum som hjälper till att ge glans och styrka till ditt hår! Berikad med arganolja som innehåller flera omättade fettsyror och är rika på vitamin E vilket hjälper till att stimulera cellstrukturen i håret.

Detta serum hjälper till att reda ut håret på djupet utan att lämna några rester, och ditt hår får omedelbart vacker lyster!

Innehåll: 100 ml

Användning

Applicera en liten mängd i fuktigt hår, efter du använt schampo och balsam. Styla sedan som önskat.

Du kan även applicera en liten mängd i längder och/eller toppar på torrt hår för att reducera friss samt skydda håret mot yttre miljöpåverkan.

Ingredienser

Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Dimethiconol,Parfum,Argania Spinosa Kernel Oil,CI 47000,CI 26100.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.