Balmain Hair Couture
Over Night Repair Serum

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Balmain Over Night Repair Serum

En lyxigt hårserum för en intensivt närande- och vårdande nattbehandling. Den koncentrerade formulan stärker håret och är berikad med tio olika natural oljor och extrak. Over Night Repair Serum hjälper till att reducera synlighet av skadat hår samtidigt som det skyddar och förebygger kluvna toppar.

Innehåll: 30 ml

Användning

Över natten - för mjukt och glansfullt hår
Använd som en intensivbehandling under natten för sagolikt blankt hår när du vaknar. Tag 2-3 droppar (beroende på längd och tjocklek på håret) och fördela i handflatorna, applicera varsamt ut i handdukstorrt eller torrt hår. Använd en gång i veckan för intensivt vårdat, glansfullt och starkt hår. Skydda din kudde med en handduk under natten. Skölj ur ordentligt morgonen därpå och tvätta håret som vanligt.

Förstyling - skydda håret
Använd innan din stylingrutin för att ge näring till- och skydda håret mot yttre skada. Tag 2-3 droppar (beroende på längd och tjocklek på håret) och fördela i handflatorna, applicera varsamt ut i rent, torrt hår. Oljan verkar utredande och gör håret enklare att styla. Försäkra dig om att håret absorberat all olja innan du börjar med värmeverktyg för att förebygga skada.

Maskbehandling - För starkare, mer hälsosamt hår**
Addera serumet till Revitalizing Mask för en ännu mer närande och återhämtande effekt. Efter shamponering, applicera 2-3 droppar till din favoritmask och mixa i handflatorna. Applicera jämnt genom håret från längder och ut i toppar. Låt verka i 10-15 minuter innan du sköljer ur.

Upptäck mer som Over Night Repair Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.