John Masters Organics
Argan Oil

(8 Recensioner)
Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
565 kr
565 kr
Variant : 59 ml
Passar ihop med
John Masters Organics
236 ml
Beskrivning

En 100% ekologisk arganolja som har UV-skydd, bidrar till att bevara hudens och hårets fukt, förbättrar elasticiteten och mjukgör. Reder ut trassligt och krusigt hår, reparerar kluvna toppar och ger ett resultat till ett livligt och glansigt hår med lyser. Innehåller Omega 6 som stadgar och förebygger att håret går av. Till skillnad från produkter som innehåller silikon och lägger sig som ett lager, så tränger oljan in och verkar på djupet i både hud och hår.

Din hud får tillbaka lystern och oljan hjälper till att minska förekomsten av rynkor, fina linjer och fläckar. Den verkar även på eksem och acne, och kan förebygga hudskador efter akneutbrott.

Arganoljan är lätt och enkel att arbeta med och tillför mycket fukt på ett naturligt sätt då den direkt absorberas och börjar verka. Hjälper även till att reparea och återfukta mjuka, spruckna naglar och nagelband.

  • Passar normal till torr hud & hår.

  • 100% ren arganolja.

  • Skyddar mot fria radikaler.

  • Hjälper till att minska uppkomsten av ärr och rynkor.

  • Rik på antioxidanter.

  • Marknadens enda USDA-certifierade, ekologiska arganolja.

Innehåll: 59 ml

FAQ

Arganolja innehåller:

  • Tocepherols & E-vitamin, som hjälper till att neutralisera fria radikaler på huden och i hårbotten.

  • Omega 6, som hjälper till att förhindra att håret går av.

  • Saponiner, som naturligt mjukar upp håret och huden.

Arganolja framställs i Marocko och utvinns av arganträd som växer i Sahara, och är en av de mest sällsynta oljorna i världen. Genom en unik kombination av fettsyror, antioxidanter och E-vitamin, har skönhetsexperter på senare år kallat arganolja för "flytande guld".

Produktionen av arganoljan utförs av ett kvinnligt kooperativ som har etablerat ett ekosystem som säkrar återplantering för att garantera fortplantning och skydd av de sällsynta, hotade träden. Inkomsten av försäljningen ger tillgång till vård och utbildning för hela lokalsamhället.

Artikelnummer: 38207
Användning

Använd några droppar till håret eller huden, eller blanda i hudkrämen eller i ditt balsam. Massera in och låt det tränga in och verka. Går utmärkt att använda som bas till makeupen.

Ingredienser

Argania Spinosa (Argan) Oil(1)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Ekologiskt certifierat.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt