Living Proof
No Frizz Nourishing Oil

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 100 ml
Beskrivning

Living Proof No Frizz Nourishing Oil

Living Proof No Frizz Nourishing Oil är en näringsrik olja som ger medium till tjockt hår ett revolutionerande skydd mot friss och massor av återfuktning. Snabbabsorberande formula för ett mjukt, glänsande och välmående hår. Oljan tämjer och vårdar även det frissigaste av hår. Denna näringsrika oljeblandning är formulerad speciellt för att efterlikna hårets naturliga oljor, vilket ger ett revolutionerande skydd mot friss och massor av återfuktning för ett mjukt, glänsande och välmående hår.

Nyckelingredienser

  • En optimerad blandning av näringsrika oljor som efterliknar hårets naturliga, och som återfuktar och gör torrt, frissigt hår smidigt och naturligt glänsande
  • Living proof's patenterade Healthy Hair Molecule (OFPMA) som viktlöst blockerar fukt och ger ett mjukt och följsamt hår

Nourishing Oil är silikonfri, säker och formulerad för färgat och kemiskt behandlat hår.

Innehåll: 100 ml

Användning

Börja med ett till två pumptag Nourishing Oil och arbeta genom fuktigt eller torrt sektionerat hår. Upprepa vid behov.

Vid användning på lockigt hår, vänta tills lockarna är torra, fördela sedan oljan i händerna, vrid och snurra lockarna med fingrarna för att tillföra frisskydd och fukt.

No Frizz Nourishing Oil är utformad för att jämna ut och tämja hela spektrumet av frissiga hårtexturer från fint, frissigt till tjockt, frissigt till lockigt, frissigt. Om du använder på fint, frissigt hår, använd sparsamt och applicera huvudsakligen i topparna.

Tjockt, frissigt och lockigt, frissigt hår kan kräva mer produkt för bästa resultat.

Upptäck mer som No Frizz Nourishing Oil

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.