Macadamia Professional
Macadamia Professional Ultra Rich Moisture Oil Treatment

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Macadamia Professional Ultra Rich Moisture Oil Treatment - en återfuktande mjukgörande behandling för att tämja ostyrigt hår! Formulerat med näringsrika oljor och vitamin E som verkar för att stärka håret och samtidigt reducera hårfönstiden, samt skydda mot solens skadliga UV strålar. Lämnar håret mjukt och med en sund glans.

Med olja från Macadamianöt

Macadamia Professional's hårvårdsprodukter utgår ifrån olja framställd av Macadamianöt. Med ett högt innehåll av näringsrik Omega 7, som liknar hårets egen fettförsörjning, imiteras hårbottens egen oljeproduktion för att ge näring och fukt med exceptionellt god absorptionsförmåga - inifrån och ut.

Innehåll: 125 ml

Användning

Applicera några droppar i handflatorna, mer eller mindre beroende på hårets längd. Gnugga mellan händerna och sedan i håret, med fokus på längder och toppar. Behandlingen kan appliceras i fuktigt hår före hårföning, eller i torrt hår efter behov.

Upptäck mer som Macadamia Professional Ultra Rich Moisture Oil Treatment

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.