Meraki
Hair Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 51 kr

118 kr 169 kr

Du sparar 51 kr

118 kr 169 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

Tämj och lös upp krusigt hår med detta näringsgivande hårserum. Det tar på ett effektivt sätt hand om flygigt hår och tillsätter fukt åt torrt hår. Detta hårserum innehåller rikliga mängder arganolja, kokosnötsolja och jojobaolja vilket skapar en len, mjuk och omedelbart skinande look. Serumet har fått en subtil doft av vita blommor och havet. Gnugga lite mellan dina handflator och applicera jämnt i håret ända ut i topparna. Undvik att applicera i hårbotten. För maximal glans applicera i blött hår. För att reducera friss applicera i torrt hår. För att få ihop och accentuera lockar, applicera på fuktigt hår. Tvätta inte ur serumet.

Ingredienser

Tämj och lös upp krusigt hår med detta näringsgivande hårserum. Det tar på ett effektivt sätt hand om flygigt hår och tillsätter fukt åt torrt hår. Detta hårserum innehåller rikliga mängder arganolja, kokosnötsolja och jojobaolja vilket skapar en len, mjuk och omedelbart skinande look. Serumet har fått en subtil doft av vita blommor och havet. Gnugga lite mellan dina handflator och applicera jämnt i håret ända ut i topparna. Undvik att applicera i hårbotten. För maximal glans applicera i blött hår. För att reducera friss applicera i torrt hår. För att få ihop och accentuera lockar, applicera på fuktigt hår. Tvätta inte ur serumet.

Upptäck mer som Hair Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.