The Ordinary.
The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

2stars stars, based on 2 reviews
I lager Fri frakt Redo att skickas
89 kr 89
89 kr 89
Variant :
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil innehåller 100% ren marockansk arganfröolja, extraherad genom kallpressning för att bevara sammansättningen av oljans fettsyror, vitaminer, fenoler (inklusive koffeinsyra) och karotener.

Arganoljans huvudsakliga fettsyrainnehåll består av oljesyra och linolsyra. Oljan förbättrar hudhälsan och minskar utseendet av hudflagning. Den stärker också håret samt ger mjuk glans. Cold-Pressed Moroccan Argan Oil är helt oraffinerad och har en naturlig doft. Observera att det inte betyder att produkten är härsken. Arganolja som är helt doftfri är raffinerad och har då istället reducerade fördelar.

  • Kallpressad olja

  • Kan användas både på huden och i håret

  • Kan innehålla spår av nötter

  • Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

För håret: arbeta in oljan i fuktigt handdukstorkat rent hår dagligen eller vid behov.
För huden: applicera några få droppar över hela ansiktet dagligen eller vid behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Argania Spinosa Kernel Oil.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product