Paul Mitchell
Color Care

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 78 kr

181 kr 259 kr

Du sparar 78 kr

181 kr 259 kr

Variant : Color Protect Daily Shampoo 300 ml
Passar ihop med
Paul Mitchell
200 ml
Beskrivning

Paul Mitchell Color Care Color Protect Daily Shampoo hjälper till att mjukgöra och rengöra färgbehandlat hår för att göra det mer lätthanterligt. Detta schampo hjälper till att ge en mjukare och återfuktad känsla och look till ditt hår medan solrosextrakt skyddar håret från solens skadliga strålar.

Detta schampo innehåller skydd mot UVA- och UVB-strålar för att hålla din hårfärg så strålande som möjligt, så länge som möjligt medan det vårdar och återfuktar för en glansfull, vacker look!

  • Fri från parabener.

  • Veganvänlig.

  • UV-skydd.

Användning

Massera in i vått hår och skölj sedan noggrant. För bästa resultat, följ upp med Paul Mitchell Color Care Color Protect Daily Conditioner.

Använd gärna Paul Mitchell Color Care Color Protect Reconstructive Treatment någon gång i veckan mellan schamponering och balsam för en extra boost till ditt hår.

Ingredienser

Upptäck mer som Color Care

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.