SIM Sensitive
System 4 Bio Botanical Shampoo Against Premature Hair Loss

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 18 kr

71 kr 89 kr

Du sparar 18 kr

71 kr 89 kr

Variant : Shampoo Against Premature Hair Loss 100 ml
Passar ihop med
Beskrivning

SIM Sensitive System 4 Bio Botanical Shampoo är ett ljuvligt schampo som är idealisk för dig med tunt hår, men passar alla hårtyper. Tack vare aktiva ingredienser och örtextrakt hjälper detta schampo till att göra mikrocirkulationen i hårbotten mer intensiv, reducera irritation och sebum, och lämnar ditt hår med en fräsch, behaglig känsla! Vid regelbunden användning kan detta schampo hjälpa till att ge en fylligare känsla till ditt hår.

System 4 består av olika produkter som är anpassade för alla typer av hår- och hårbottenproblem. System 4 produkterna innehåller naturliga örtextrakt och moderna ingredienser som kan hjälpa till vid akuta hårproblem och förebygger att de återkommer. De hjälper till att rengöra, förebygga irritation, mjäll och rodnader samt vårdar. De innehåller extrakt från björk, nasturtium, krasse, nässla, rosmarin, aloe, hästkastanj, burs, horsetail och vattenkrasse.

Användning

Massera in i vått hår och skölj sedan noggrant.

Upptäck mer som System 4 Bio Botanical

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.