Davines
Naturaltech Energizing Shampoo

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
255 kr
255 kr
Variant : 250 ml
Passar ihop med
Davines
150 ml
Beskrivning

Energizing Shampoo är ett schampo för ömtålig hårbotten och hår som har en tendens att falla av. Denna produkt stimulerar hudens mikrocirkulation. Massera försiktigt in produkten i fuktigt hår och låt verka i några minuter innan håret sköljs. För intenisv behandling rekommenderas användning varannan dag i 1 månad. Efter det 2 ggr/vecka i 2 månader för att sedan växla över till Well-Being eller Renewing schampot.
Schampot innehåller ett Hair Energy komplex som består av: grönt te extrakt och vitamin B3. Produkten har också en hög koncentration av flerverkande aktiva ämnen; koffein phytoceuticals har gjorts än mer effektivt genom att tillsätta sirtuiner och betaglukaner. Koffeinet stimulerar cellmetabolismen i hårbotten medan sirtuiner (ett slags proteiner för ökad livslängd) har en effektiv antioxiderande och åldershämmande verkan samtidigt som de stärker och stimulerar hårbotten. Betaglukaner är naturliga polysackarider som även stärker vårt immunförsvar.
Doften kommer från eukalyptus, mint, kanel, ingefära och svartpeppar.

Volym: 250 ml

Användning

Massera varsamt in i fuktigt hår, låt verka i några minuter och skölj sedan ur. Repetera applikationen om det behövs. Intensiv behandling: varje dag i 1 månads tid. Underhållande behandling: två gånger i veckan i 2 månader.

Upptäck mer som Naturaltech Energizing Shampoo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.