Davines
Naturaltech Energizing Shampoo

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
279 kr
279 kr
Variant : 250 ml
Passar ihop med
Davines
150 ml
Beskrivning

Davines NaturalTech Energizing Shampoo - ett milt schampo för ömtålig hårbotten och hår som har tendens att falla av. För att skonsamt rengöra håret och samtidigt verka för att stimulera cirkulationen i hårbotten och skydda håret från toxiner. Med väldoftande och uppiggande essentiella oljor från kanel, ingefära och svartpeppar.

NaturalTech

NaturalTech Energizing är en hårvårdsserie särskilt utvecklade för att stärka hårbotten och verka mot håravfall. Formulerat med koffein, proteiner och polysaccharides för att hjälpa till att stimulera cell-metabolismen i hårbotten, ge en antioxiderande effekt samt stärka hårbotten och immunsystem.

Innehåll: 250 ml

Användning

Massera varsamt in i fuktigt hår, låt verka i några minuter och skölj sedan ur. Repetera applikationen om det behövs. Intensiv behandling: varje dag i 1 månads tid. Underhållande behandling: två gånger i veckan i 2 månader.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.