Davines
Naturaltech Energizing Shampoo

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
255 kr
255 kr
Variant : 250 ml
Kampanj

Vid köp av två valfria produkter från Davines får du just nu ett väldoftande ljus, värde 295 kr. 

Passar ihop med
Davines
150 ml
Beskrivning

Davines NaturalTech Energizing Shampoo - ett milt schampo för ömtålig hårbotten och hår som har tendens att falla av. För att skonsamt rengöra håret och samtidigt verka för att stimulera cirkulationen i hårbotten och skydda håret från toxiner. Med väldoftande och uppiggande essentiella oljor från kanel, ingefära och svartpeppar.

NaturalTech

NaturalTech Energizing är en hårvårdsserie särskilt utvecklade för att stärka hårbotten och verka mot håravfall. Formulerat med koffein, proteiner och polysaccharides för att hjälpa till att stimulera cell-metabolismen i hårbotten, ge en antioxiderande effekt samt stärka hårbotten och immunsystem.

Innehåll: 250 ml

Användning

Massera varsamt in i fuktigt hår, låt verka i några minuter och skölj sedan ur. Repetera applikationen om det behövs. Intensiv behandling: varje dag i 1 månads tid. Underhållande behandling: två gånger i veckan i 2 månader.

Upptäck mer som Naturaltech Energizing Shampoo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.