Toppik
FiberHold Spray

Ej i lager Fri frakt från 199kr
109 kr
109 kr
Variant :
Beskrivning

Toppik Fiberhold Spray är en unik spray framtagen för att förbättra bindningen mellan tunna hårstrån och Toppik Fibrer. Till skillnads från vanliga hårsprayer innehåller denna spray substanser som får Toppik fibrerna att fästa enklare, både på ett naturligt och bestående sätt för att de skall sitta kvar och se lika bra ut genom hela dagen!

Pro Vitamin B5 och andra naturliga ämnen gör att ditt hår blir mjukare och binder hårfibrerna tillsammans med håret så det ser naturligt ut, för bästa möjliga resultat har den dessutom ett balancerat pH på 5.5. Efter att du använt sprayen kan du även borsta/styla till håret för att få önskad frisyr! Att använda Toppik Fiberhold Spray är inget måste för att använda Toppik, men det förbättrar resultatet av appliceringen och ger dig även mer möjligheter till styling!

Innehåll: 118 ml

Användning

After applying Toppik, hold container 25-30 cm from hair and use short easy sprays. May be reapplied as needed.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.