L'ANZA
Healing ColorCare Color Attach Step 1

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 50 kr

199 kr 249 kr

Du sparar 50 kr

199 kr 249 kr

Variant : 300 ml
Beskrivning

ColorCare Color Attach Step 1 från L'ANZA är en förberedande produkt som används innan du applicerar färg i håret för att underlätta upptaget av färgen samt ge ett resultat som håller längre. I ColorCare Color Attach Step 1 har man använd sig av lipofila receptorer som "gjuts in" i håret och fästs via barksubstansen för att ge optimal färgupptagning och återgivning.

Dessa receptorer etablerar färg- och bindningsställen i håret vilket dramatiskt ökar vidhäftningen av färgpigmenten, för maximal pigmenttäthet och oöverträffad färgfyllighet!

  • Förberedande steg innan färgning

  • Avancerad teknologi

  • Hårfärgen tas upp bättre av håret och ger ett mer hållbart resultat

  • Utjämnar porositet för en jämnare täckning

Innehåll: 300 ml

Användning

Spraya i håret och kamma igenom innan användning av oxidativa- eller direktfärger. Fortsätt med behandlingen som vanligt. Healing ColorCare Color Attach Step 1 kommer inte att påverka nyansen eller späda ut färgen. Kan användas med alla oxidativa eller direktfärger. Använd i kombination med L'ANZA Healing ColorCare Color Attach Step 2 för bästa effekt och resultat.

Upptäck mer som Healing ColorCare Color Attach Step 1

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.