Balmain Hair Couture
Salt Spray Travel Size

I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 26 kr

103 kr 129 kr

Du sparar 26 kr

103 kr 129 kr

Variant : Travel Size 50 ml
Beskrivning

Balmain Texturizing Salt Spray är ett volymgivande saltspray som hjälper dig att skapa den perfekta strandlooken! Den framhäver dina lockar med volym och textur.

Användning

Spraya på 10-15 cm avstånd i torrt eller fuktigt hår. Om du har lockar, krama lockarna för mer definition. Låt håret självtorka eller föna (gärna med diffuser).

Ingredienser

Ethylhexyl Methoxycinnamate,Glycerin,Silk Amino Acids,Aqua,Alcohol Denat.,Parfum,Panthenol,CI 16255,Sorbitol,Sodium Chloride (Sea Salt),polyacrylate-22,CI 13015

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.