Björn Axén
Fiber Fudge

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
139 kr
139 kr
Variant : Strong Flexible Hold 80 ml
Beskrivning

Fiber Fudge från Björn Axén är ett kraftfullt vax med naturlig känsla, men också är mycket lätt att tvätta ur håret. Den innehåller vårdande mineraler, fuktbevarande alger och UV-filter för att också ta hand om ditt hår och säkerställa att det är så välmående och vackert som möjligt.

Innehåll: 80 ml

Användning

Arbeta in valfri mängd i fuktigt eller torrt hår och forma frisyren.

Ingredienser

Methylparaben,Ethylparaben,Carbomer,Phenoxyethanol,Propylparaben,Aqua,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Cetearyl Alcohol,Petrolatum,Aminomethyl Propanol,PVP/VA Copolymer,Perfume,PEG-45M,PEG-75 Lanolin,Cetyl Octanoate + Isopropyl Myristate,Benzophenon-4,Ether,Carnaubawax,Ozokeritewax,PPG-20 Methyl Glucose

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.