Schwarzkopf
Got2B Powerful

Ej i lager Fri frakt från 249kr
85 kr
85 kr
Variant : Volumizing Styling Powder 10 g
Beskrivning

Ett hållbart och enkelt sätt att styla håret! Ger volym från rötterna som håller hela dagen. Gör håret ruffigt och enkelt att forma. Smidig förpackning som är enkel att ha med i resväskan. En stylingprodukt i pulverform som ger omedelbar och långvarig volym.

Lyfter och ger volym till alla hårtyper.

Innehåll: 10 g

Användning

Skaka ut lite pulver i handen och gnugga händerna mot varandra. Pulvret, som är vitt, tappar färgen och blir genomskinligt men känns fortfarande. Massera i hårbotten.

För extra volym, skaka ut pulver direkt i hårbotten och använd fingertopparna att massera in det.

Ingredienser

Citric Acid,Aqua,Sodium Benzoate,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer,Silica Silylate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Got2B Powerful

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.