Living Proof
Amp Instant Texture Volumizer

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 57 g
Beskrivning

Living Proof Amp Instant Texture Volumizer

Living Proof Amp Instant Texture Volumizer - En stylingkräm som kan appliceras på torrt hår för omedelbar volym, textur och flexibel stadga som håller i 48 timmar. Förstärkt med Living Proof's Meta-Volume-teknologi och samt deras patenterade Thickening Molecule (PBAE).

  • Ger omedelbar volym och textur på torrt hår
  • Är omstylningsbar med flexibel stadga och håller i upp till 48 timmar, helt utan stelhet

Amp2 Texture Volumizer är idealisk för kort eller uppklippt, fint till medium hår. Den är silikonfri, säker och formulerad för färgat och kemiskt behandlat hår.

Innehåll: 57 g

Användning

Ta en liten klick Amp2® Texture Volumizer och jobba upp den mellan händerna tills den är transparent. Applicera på rent, torrt hår, börja underifrån. Lyft, jobba in och forma till önskad stil. Undvik applicering direkt på hårbotten eller att applicera i en nedåtgående rörelse.

Tips!

För att återuppliva din styling dag två behövs ingen ytterligare produkt, använd bara fingertopparna eller en borste. Amp2® Texture Volumizer fungerar ihop med alla Living Proof-produkter. Beroende på vad håret behöver kan den antingen användas ensam eller kombineras med andra stylingprodukter.

Amp2® Texture Volumizer är främst avsedd att användas på torrt hår, men kan också appliceras på vått hår, speciellt om du vill förstärka hårets naturliga lockmönster. För applicering på fuktigt, handdukstorkat hår, jobba upp en liten klick Amp2® Texture Volumizer mellan händerna. Börja applicera en bit från botten och hela vägen ut i topparna. Låt självtorka eller föna torrt beroende på önskat resultat. Använd gärna en diffusor för att förstärka vågor och lockar.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.