Living Proof
Full Thickening Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
379 kr
379 kr
Variant : 109 ml
Beskrivning

Living Proof Full Thickening Cream

Living Proof Full Thickening Cream är en lättviktsstylingcreme som ökar tjockleken på varje hårstrå för att hjälpa fint, platt hår att se, kännas och bete sig som naturligt fylligt och tjockt hår. Innehåller Living Proof's patenterade förtjockningsmolekyl, PBAE, som skapar förtjockande korn mellan hårstråna som ger känslan av ett tjockare hår.

  • Skapar hållbar volym och fyllighet som du kan ta på
  • Är lätt vårdande utan att tynga ner håret

Full thickening Cream är perfekt för fint, platt hår. Den är silikonfri, säker och formulerad för färgat och kemiskt behandlat hår.

Innehåll: 109 ml

Användning

Ta en klick Full Thickening Cream i storlek av en ärta i händerna. Applicera i nytvättat, fuktigt hår. Börja en bit från botten och jobba ända ut i topparna. Less is more gäller när man använder Full Thickening Cream, så börja med en liten mängd och ta mer om det behövs. Föna torrt för att aktivera, använd en rund borste för att skapa ännu mer volym.

Tips: För en texturerad look, avsluta med att applicera Amp Instant Texture Volumizer på torrt hår från mitten av längderna och ut i topparna.

Upptäck mer som Full Thickening Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.