Kevin Murphy
Ever Smooth

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
289 kr
289 kr
Variant : 150 ml
Passar ihop med
Kevin Murphy
15 ml
Beskrivning

En värmeaktiverad produkt som förlänger hållbarheten på din styling. Denna viktlösa spray, som aktiveras av hårfönens värme, skapar den ultimata silkeslena, mjuka föningen med mjukhet, volym och en frissfri finish. Användning: Applicera efter schampo och balsam på handdukstorrkat hår. Dela in håret i sektioner och applicera generöst. Föna varje sektion med valfri borste för att aktivera utjämningstekniken och förlänga frisyrens hållbarhet. Du kan även använda ett värmeverktyg för att förstärka frisyrens form ytterligare
Fördelar & Egenskaper
* Antifriss
* Fuktbevarande
* Hållbar styling
* Sulfatfri
* Parabenfri


Huvudingredienser
Polymerer med långa kedjor
Värmeaktiverade polymerer ordnas längs hårstrået för att binda fukt, volym och styling. Gör håret mjukt och elastiskt och bevarar resultatet minst 2–3 schamponeringar.
Komplex av träbark
Blå cypress, vit cypress och citronsasp fungerar som en AHA och skyddar milt, samtidigt som vattenlösliga fytosyror bidrar till motståndskraft.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.