ghd
20th Anniversary

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Limited Edition Style Giftset
Beskrivning

Upptäck ghd-20-årsjubileumsset i begränsad utgåva – en del av vår couturekollektion för att fira 20 år med ghd. Skapa en felfri look med vårt kompakta stylingkit.
Värmeskydd är själva grunden för den perfekta värmestylade looken – skydda ditt hår med mini ghd bodyguard heat protect spray innan värmestyling för ett fräscht hår. ghd bodyguard kombinerar polymer och vårdande ingredienser och slätar ut hårytan för att förhindra att hårsäckarna lyfter sig för en slät och elegant look. Var redo för allt med minipaddelborsten – perfekt när du snabbt behöver fixa till frisyren. Ett stylingkit med två exklusiva hårklämmor i silver med allt du behöver för en felfri frisyr.
Komplettera med en lyxig accessoarväska i silver för att förvara dina styling-måsten – för en bra hårdag varje dag med ghd 20-årsjubileumsstylinggåvoset. 
Innehåller:

  • ghd bodyguard heat protect spray - 50ml
  • Minipaddelborste
  • Hårklämmor i silver
  • Accessoarväska i silver

Artikelnummer: 95400

Upptäck mer som 20th Anniversary

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.