Biotherm
Aquasource Regenerating Gel Moisturizer

(7 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 104 kr

311 kr 415 kr

Du sparar 104 kr

311 kr 415 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

Aquasource Regenerating Gel Moisturizer Gel är en ny version av klassikern Aquasource Gel. Denna efterträdare innehåller den sällsynta medicinalväxten Aura Leaf, känd för sina återfuktande och lystergivande egenskaper.

Aquasource Regenerating Gel Moisturizer Gel är dessutom berikad med motsvarande 5000 liter Life Plankton™, ansedd som en av skönhetsvärldens mest unika vitaliserande ingredienser. Huden lämnas omedelbart smidig, intensivt återfuktad och full av lyster.

  • Passar alla hudtyper

  • Intensivt återfuktande

  • Lättviktigt gelformula

Life Plankton™

Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen, som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tilläckligt brett spektrum av egenskaper. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den lindrar rodnad och skyddar huden.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product