Dermalogica
Hydration skin smoothing cream

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 98 kr

391 kr 489 kr

Du sparar 98 kr

391 kr 489 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0 är en uppdaterad version av deras klassiska mjukgörande kräm Skin Soothing Cream. Denna mjukgörare har en uppdaterad formula med Active HydraMesh, en teknologisk innovation för en återfuktande och långtidsverkande effekt på hudens övre lager samt ge ett osynligt skydd mot yttre påfrestningar.

Active HydraMesh har också visat sig ha goda effekter på hudens naturliga mikroflora, detta genom att skydda de "goda" bakterierna från att attackeras av partiklar från skadliga luftföroreningar. Det har ett komplex med gurka, arnika och malva som mjukgör och lugnar medan vitamin E och C samt vindruvskärneextrakt skyddar mot fria radikaler.

  • Djupt återfutkande

  • Skyddar mot fria radikaler

  • Stödjer hudens mikroflora

Användning

Applicera på rengjord hud morgon och kväll. Komplettera gärna med ett djupverkande serum under din kräm för att behandla specifika hudtillstånd.

Upptäck mer som Hydration skin smoothing cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product