KOSÉ
Cell Radiance Firming Lift Cream

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 40 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Soja Repair Firming Lift Cream är den perfekta krämen för dig som vill ha något för både natt och dag. Med en intensivt återfuktande formula hjälper den till att skydda huden mot miljörelaterad stress under dagtid, och främjar den naturliga förnyelseprocessen under natten. Aktiva komponenter verkar för en "lifting"-effekt, där varje dags användning bidrar till en hud som upplevs fastare och mer definierad. Krämen är lätt ljusreflekterande och ger huden en fräsch och strålande lyster direkt vid applicering.

  • "Lifting"-effekt

  • Passar både dag & natt

  • Främjar en fastare- och mer definierad hud

  • Skyddar mot miljörelaterad stress

Innehåll: 40 ml

Om Soja Repair

I denna serie har man använt sig av sojabönan på olika sätt, en ingrediens som funnits inom den japanska matkulturen i tusentals år, det är faktiskt det land än idag som konsumerar mest sojabönor per capita. Sojabönan är vida känd för sina fördelaktiga hälso- och skönhetsegenskaper och man har här tagit tillvara på dessa och inbringat dem i denna avancerade hudvårdsserie.

Till Soja Repair-serien har Kosé lyckats kapsla in sojabönans skönhetshemligheter i fem essentiella extrakt, kallat Soja Repair Cocktail™, ett kraftfullt elixir erhållet genom speciella renings,- extraktions- och fermenteringsmetoder för att ge bästa möjliga effekt.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.