My Clarins
Re-Boost Matifying Hydrating Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
275 kr
275 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

My Clarins Re-Boost Matifying Hydrating Cream är en lätt pudrig gel som ger en energiboost till kombinerad till fet hud, samt ger fukt hela dagen. Den mattar ned och har en doft av fräscha fruktiga noter för ett energifyllt uppvaknande. Den innehåller bl.a ekologiskt kokosvatten som stärker transport-kanalerna för att förbättra leveransen till cellerna samt Alpros-extrakt som skyddar och stimulerar lysosom-aktiviteten för att förbättra cellavgiftning.

Fikonextrakt främjar hudens fuktgivning, Acerola-extrakt boostar hudens lyster, ekologisk gojibär-extrakt boostar cellerna och tamarind pulp-syra avlägsnar döda hudceller varsamt. Re-Boost Matifying Hydrating Cream är också berikad med älggräs-extrakt som renar huden genom att reducera talgkörtelaktiviteten och ekologiskt smultronträd-extrakt som reducerar porernas synbarhet samt mattar ned huden. Anti-Pollution Complex skyddar huden mot de skadliga effekterna av föroreningar, både inomhus och utomhus.

My Clarins är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30 år och erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: serien ger endast vad som är "hälsosamt" och "gott" samtidigt som den avlägsnar allt det "dåliga", inget mer, inget mindre.

  • Passar kombinerad till fet hud.

  • Pudrig gel-textur.

  • Mattar ned & fräschar upp.

  • Doft av fruktiga noter.

  • Veganvänlig.

  • Upp till 88% av ingredienserna har naturligt ursprung.

Innehåll: 50 ml

Användning:

Applicera på rengjord, torr hud efter serum på morgonen. Upplever du problem med imperfektioner och blemmor, prova gärna My Clarins Clear-Out Targets Imperfections.

My Clarins

Upptäck mer som Re-Boost Matifying Hydrating Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.