My Clarins
Re-Boost Refreshing Hydrating Cream

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
275 kr
275 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

My Clarins Re-Boost Refreshing Hydrating Cream är en len, lättviktig kräm-gel som ger en energiboost till en normal hudtyp och ger fukt hela dagen. Den har dessutom en fräsch doft av fruktiga noter för ett energifyllt uppvaknande.

Den innehåller bl.a ekologiskt kokosvatten som stärker transport-kanalerna för att förbättra leveransen till cellerna samt Alpros-extrakt som skyddar och stimulerar lysosom-aktiviteten för att förbättra cellavgiftning. Fikonextrakt främjar hudens fuktgivning, Acerola-extrakt boostar hudens lyster och ekologisk gojibär-extrakt boostar cellerna och tamarind pulp-syra avlägsnar döda hudceller varsamt. Anti-Pollution Complex skyddar huden mot de skadliga effekterna av föroreningar, både inomhus och utomhus.

My Clarins är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30 år och erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: serien ger endast vad som är "hälsosamt" och "gott" samtidigt som den avlägsnar allt det "dåliga", inget mer, inget mindre.

  • Passar normal hudtyp.

  • Ger fukt & energi.

  • Upp till 89% av ingredienserna har naturligt ursprung.

  • Veganvänlig.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera på rengjord, torr hud efter serum varje morgon.

My Clarins

Upptäck mer som Re-Boost Refreshing Hydrating Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product