Pixi
H2O Skindrink

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 35 ml
Beskrivning

Pixi H2O Skindrink är en intensiv fuktgel som hjälper till att ge en explosion av fukt till huden. Den har även en härligt kylande formula med inkapslat vatten som återfuktar omedelbart samtidigt som de ger en effekt av fyllighet. En lätt kräm berikad med grönt te, aloe vera och rosmarin för att skydda och vårda din hud.

Innehåll: 35 ml

Användning

Applicera på rengjord hud morgon och kväll. Perfekt som makeup-underlag!

Ingredienser

Glycerin,Cyclopentasiloxane,Cyclohexasiloxane,Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Sodium Chloride,Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,Portulaca Oleracea Extract,Allantoin,Fragrance,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract,PEG-10 Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer,Iron Oxide (CI 42090).

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som H2O Skindrink

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt