Medik8
Balance Moisturiser with Glycolic Acid Activator

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
695 kr
Nyhet
695 kr
Beskrivning

Medik8 Balance Moisturiser with Glycolic Acid Activator, en fuktkräm för matt effekt! 10% glykolsyra exfolierar och bidrar till jämnare hudton. Pre/probiotika stimulerar hudens balans och bidrar till hälsosam bakterieflora. Prebiotika är en form av kolhydrater som fungerar som näring för hudens naturliga mikroflora. Bidrar till att öka tillväxten av goda bakterier, t.ex. olika typer av laktobaciller och bifidobakterier samtidigt som tillväxten av skadliga bakterier hämmas. Detta balanserar hudens mikroflora och förstärker försvaret mot yttre angripare. Probiotika gynnar tillväxten av goda bakterier och hämmar de skadliga. Probiotika kan vara mycket effektivt för att reducera bakterier som ger upphov till akne och det hjälper också till att stärka hudens naturliga mikroflora för en välmående hud. Niacinamid kallas även för vitamin B3 och är ett av de kraftfullaste antiinflammatoriska ämnena inom hudvård. Perfekt för att behandla utslag – dämpar hudens inflammatoriska reaktion och minskar röda, irriterade utslag. För kombinerad till oljig hudtyp.

Efter rengöring morgon och kväll: använd först Glycolic Acid Activator och applicera sedan en liten mängd Balance Moisturiser och arbeta in jämnt över ansikte, hals och dekolletage.

Upptäck mer som Balance Moisturiser with Glycolic Acid Activator

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.