Medik8
C-Tetra Cream

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
595 kr
595 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Medik8 C-Tetra Cream är ett högstabilt C-vitamin i kombination med hyaluronsyra och E-vitamin som skyddar, återfuktar och bygger upp huden. Den ger huden en vitaminkick och ny lyster och stimulerar kollagensyntesen, vilket ger en anti-age-effekt. Denn innehåller C-Vitamin, ett fettlösligt tetrahexyldekylaskorbat som kan tränga in djupt i hudens skyddande lipidbarriär för att stimulera kollagenproduktionen, ge antioxidativt skydd mot fria radikaler och göra huden ljusare och klarare. Den innehåller ävem E-Vitamin, som är viktigt för att skydda cellerna i våra kroppar och är en fettlöslig antioxidant som kan skydda cellernas lipida delar. Den drar till sig fukt till huden för en långvarig återfuktning. Glycerin är en effektiv fuktgivare som gör att huden drar till sig vatten både från de under hudlagren och luften. Håller huden återfuktad, smidig och mjuk.

Efter rengöring varje morgon: applicera en liten mängd av ditt utvalda Medik8-serum, följt av en liten mängd C-Tetra Cream på ansikte, hals och dekolletage – undvik övre och undre ögonlocket samt läpparna. Använd lätta, uppåtgående strykningar och låt cremen absorberas av huden.

Upptäck mer som C-Tetra Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.