Rituals...
The Ritual of Namasté Active Firming Day Cream Refill

Utgått Fri frakt från 249kr
Medlemsrabatt -20%
Variant : 50 ml
  • Logga in eller bli medlem för att få 20% rabatt på allt från Rituals. Gäller t.o.m. 2022-10-02. Gäller ej value packs eller julkalendrar.

Beskrivning

Visa respekt för naturen och för din hud med den här eco-chica refillen med anti-aging-dagkräm från The Ritual of Namaste. Den passar perfekt i din exklusiva burk och innehåller samma välgörande formula som hjälper din hud att behålla sin spänst. Hylla din naturliga skönhet varje dag med vår active firming day cream. Den här exklusiva och fylliga krämen från Ageless-serien i The Ritual of Namaste gör huden fast och spänstig, och bidrar till att synbart reducera förekomsten av rynkor och uttryckslinjer. Formulan innehåller den naturliga ingrediensen gotu kola, som är känd för sina föryngrande och anti-aging-egenskaper.

Artikelnummer: 85647

Upptäck mer som The Ritual of Namasté Active Firming Day Cream Refill

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.