Hudvård

Ansiktsmask

En bra ansiktsmask är ett effektivt komplement i din hudvårdsrutin. Ett perfekt sätt att tillgodose hudens varierande behov beroende på ålder, årstid och levnadsvanor. Återfuktande, avslappnande, rengörande, åtstramande – välj en ansiktsmask med egenskaper som passar din hudtyp och din huds specifika behov. Hos oss finns sådana ansiktsmasker som kan sköljs bort, dras av och lämnas kvar - flera olika varianter alltså!Vilken ansiktsmask passar då bäst för din hud? När man letar en mask så ska man först se vilken hudtyp man har - vilket då kan vara torr, normal, blandad (som de allra flesta har) eller fet. Väl medveten om vilken sorts hudtyp man har kommer det att bli enklare att hitta rätt i djungeln utav ansiktsmasker som finns på marknaden idag.

Ansiktsmask är en förlängning av hudvårdsrutinen

Gör till vana att lägga en ansiktsmask minst en gång i veckan. Förbered huden genom att rengöra och balansera med en ansiktsrengöring och ett ansiktsvatten, och avlägsna döda hudceller med en peeling. Den nu rena huden tillåter din ansiktsmask att tränga djupt ner i hudlagret och effektivt göra det den ska.

Multimasking – allround-metod för ansiktsmasker

Jagar du den perfekta ansiktsmasken som behandlar både påsar under ögonen och en oljig T-zon samtidigt, men utan resultat? Prova multimasking, konceptet som går ut på att kombinera olika slags ansiktsmasker på olika områden i ansiktet vid ett och samma tillfälle! På det sättet får du ut så mycket som möjligt av produkterna, och uppnår det bästa tänkbara resultatet för just din hy.

Tänk så här - har du en blandhy, använd dig av en rengörande ansiktsmask på problemområden, och en återfuktande mask där du är torr. Applicera till exempel den rengörande ansiktsmasken i t-zonen över näsa, haka och panna, och den fuktgivande ut mot kinderna, på hals och dekolletage för att återfukta de torra partierna.

Kompletterande produktgrupper: Ansiktsrengöring | Toner | Skrubb/Peeling | Sheetmasks

Filtrera