Benton
Fermentation Mask

(1 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 9 kr

36 kr 45 kr

Du sparar 9 kr

36 kr 45 kr

Variant : 20 g
Passar ihop med
Benton
70 ml
Beskrivning

En lyxig ansiktsmask baserad på hela 80% Galactomyces som verkar för att klarna upp huden och förbättra dess textur samtidigt som den verkar anti-aging. Den minskar irriterad och stressad hud samtidigt som den förebygger hudskador som uppstår av bl. a sol, extern miljöpåverkan och livsstil. Stjärnan i denna produkt är galactomyces – en typ av jäst som bildas vid fermenteringen av ris och en av de mest populära anti-agingingredienserna inom asiatisk hudvård. Den är rik på vitaminer, mineraler och aminosyror som förebygger hudens åldrande och återuppbygger hudcellerna för en klarare och slätare hud med lyster och ökad spänstighet. Den verkar anti-aging genom att öka hudens elasticitet och förebygger uppkomsten av fina linjer samtidigt som den förbättrar hudens befintliga textur.

 

Används efter rengöring och toner. Applicera arkmasken så den täcker hela ansiktet och låt verka i 20-30 minuter. Ögonpartiet är utformat så man kan välja om man vill att masken även ska täcka ögonområdet. Sköljs inte av, utan istället klappar man försiktigt in resterande essence tills det helt absorberats upp av huden. Följ upp med serum och fuktkräm. Essence som blir kvar i förpackningen rekommenderas att användas på hals och dekolletage.

Upptäck mer som Fermentation Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt