Biotherm
Aquasource

(6 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Everplump Night 75 ml
Passar ihop med
Biotherm
Beskrivning

Aquasource Everplump Night Mask är en underbar nattcreme med unik geltextur som ger samma känsla som en nattmask. Vakna upp till en fylligare, spänstigare och mer återfuktad hud. Aquasource Everplump Night Masque passar alla hudtyper och verkar under natten när huden som mest mottaglig för extra vård och får optimalt utbyte av en närande nattcreme.

För att verkligen fylla på och behålla fukten längre har Biotherm skapat en konsistensinnovation: en "bounce-back"-konsistens med förmågan att omvandla sig på huden som ett "minnes-skikt". Cremen innehåller algen Life Plankton™ som härstammar från varma thermaliska källor i Frankrike. Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tillräckligt brett spektrum av egenskaper.

Life Plankton ™ är innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen, som har en närande, fuktgivande och lugnande effekt på huden. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den reducerar rodnad och skyddar huden.

Användning

Applicera en generös mängd i ansiktet och massera in den i cirkulära rörelser under 1 minut. Vänta 2 minuter innan du lägger dig i sängen tills cremen trängt in i huden. Undvik kontakt med området runt ögonen och läpparna. Appliceras bäst med en applikator för att ge bästa möjliga täckning och upplevelse av masken.

Upptäck mer som Aquasource

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt