Biotherm
Life Plankton Mask

5stars stars, based on 11 reviews
I lager Fri frakt Redo att skickas
589 kr 589
589 kr 589
Variant :
Beskrivning

En vårdande, närande fuktmask från Biotherm med en extraordinär frisk geltextur som smälter in i huden. Life Plankton™ Mask passar alla hudtyper, även den känsliga.

Masken innehåller en alg kallad Life Plankton, med sitt ursprung från de varma thermaliska källorna i Frankrike. Life Plankton är speciell eftersom den innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen som har en närande, fuktgivande och rogivande effekt på huden. Applicera på kvällen och vakna upp med återfuktad, mättad och fylligare hud full av lyster!

Life Plankton™

Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen, som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tilläckligt brett spektrum av egenskaper. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den lindrar rodnad och skyddar huden.

Användning

Använd Life Plankton™ Mask två gånger i veckan över ansiktet och hals, applicera på kvällen på en rengjord hud, undvik kontakt med ögonen. Använd gärna Biotherm Life Plankton Mask Application Tool för bästa möjliga upplevelse av masken. Skölj av på morgonen.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product