Biotherm
Life Plankton

(13 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr

Du sparar 180 kr

419 kr 599 kr

Du sparar 180 kr

419 kr 599 kr

Variant : Mask 75 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En vårdande, närande fuktmask från Biotherm med en extraordinär frisk geltextur som smälter in i huden. Life Plankton™ Mask passar alla hudtyper, även den känsliga.

Masken innehåller en alg kallad Life Plankton, med sitt ursprung från de varma thermaliska källorna i Frankrike. Life Plankton är speciell eftersom den innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen som har en närande, fuktgivande och rogivande effekt på huden. Applicera på kvällen och vakna upp med återfuktad, mättad och fylligare hud full av lyster!

Life Plankton™

Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen, som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tilläckligt brett spektrum av egenskaper. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den lindrar rodnad och skyddar huden.

Användning

Använd Life Plankton™ Mask två gånger i veckan över ansiktet och hals, applicera på kvällen på en rengjord hud, undvik kontakt med ögonen. Använd gärna Biotherm Life Plankton Mask Application Tool för bästa möjliga upplevelse av masken. Skölj av på morgonen.

Upptäck mer som Life Plankton

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt