Björk & Berries
Firming Hydra Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Firming Hydra Mask är en härlig ansiktsmask för alla hudtyper som både rengör på djupet, ger näring till huden samt skyddar och stärker hudbarriären. Fullladdad med mineral- rik vit lera jobbar den avgiftande och ger förnyad spänst till huden med ett mjuk och fräsch resultat.

Nyckelingredienser
  • Vit lera: Rik på salter och mineraler. Har en naturligt antiseptisk och avgiftande verkan som främjar en renad och balanserad hud.

  • Ringblomma: Har antiinflammatoriska egenskaper som främjar hudens naturligt återhämtningsprocess, speciellt hos torr och/eller mogen hud. Ringblomma stimulerar även hudens kollagensyntes och skyddar mot miljörelaterad stress.

  • Solros- och Olivolja: Oljor rika på omega 6 och 9 som ger näring, skyddar huden från fuktförlust samt stärker hudbarriären. Utjämnande och mjukgörande effekt.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera ett generöst lager jämnt fördelat pa? väl rengjord hud. Låt sitta i 15 minuter och avlägsna med ljummet vatten. För bästa resultat använd masken en till två gånger i veckan.

Upptäck mer som Firming Hydra Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.