Clarins
SOS Hydra

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 81 kr

324 kr 405 kr

Du sparar 81 kr

324 kr 405 kr

Variant : Refreshing Hydration Mask 75 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Uttorkad hud i kris? SOS Hydra Face Mask är den ultimata lösningen till en törstig hud i behov av en riktigt fuktboost. Ansiktsmasken har en fräsch gelkräm-textur och hjälper huden tillbaka till en perfekt fuktbalans på bara 10 minuter. Alla hudtyper - även oljig hud - kan gå igenom perioder där huden känns uttorkad och stram, ett tillstånd som vanligtvis orsakas av dåligt intag av vatten samt vid t.ex temperaturskiftningar, föroreningar och årstidsbyte.

Använd SOS Hydra Face Mask regelbundet och bibehåll en perfekt fuktnivå i huden, sommar som vinter. Formulan innehåller bl.a ekologiskt kalanchoe-extrakt samt fuktbindande och "plumpande" hyaluronsyra, för en mättad, jämn och uppfräschad hud varje dag. Säg hejdå till stram hud och fina torrhetslinjer!

  • Gelkräm för en uttorkad hud, passar alla hudtyper

  • Intensivt återfuktande

  • Mjukgörande

  • Stärkande

  • Reducerar torrhetslinjer

Innehåll: 75 ml

Om Clarins SOS Face Masks

Återfukta, rengöra och ge näring; essentiella steg i din skönhetsrutin. För att ge den absolut bästa vården till ditt ansikte- och hals/dekolletage har Clarins tagit fram en serie om 3 växtbaserade SOS-masker, som möter behoven hos alla hudtyper oavsett ålder.

Maskerna finns tillgängliga i följande versioner:

Användning

Applicera ett generöst lager av masken, undvik ögonområdet. Låt verka i 10 minuter. Pressa varsamt in överflödig produkt eller avlägsna den med en bomullsrondell och lotion.

Tips! Exfoliera innan du applicerar masken för maximal absorption, och förvara gärna din SOS Hydra Face Mask i kylen för en extra svalkande effekt!

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product