Elemis
Dynamic Resurfacing Gel Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 163 kr

652 kr 815 kr

Du sparar 163 kr

652 kr 815 kr

Variant : 50 ml
Passar ihop med
Beskrivning

En revolutionerande gelmask som verkar för att släta ut huden för slät, glansfri och strålande hy!

Elemis Dynamic Resurfacing Gel Mask är formulerad med en patenterad trippelenzymteknologi och en sammansättning naturliga ingredienser som skonsamt men effektivt slätar ut hudens yta och verkar för att balansera talgproduktionen utan att påverka hudens naturliga pH-nivå. Med mjukgörande erysimum.

Innehåll: 50 ml

Dynamic Resurfacing

Elemis Dynamic Resurfacing Gel Mask är en del av serien anti-ageserien Dynamic Resurfacing från Elemis - en enszymbaserad hudvårdsserie som verkar för att boosta hudens egen exfolieringscykel och avslöja fräschare, klarare och jämnare hy!

Användning

Använd två gånger i veckan. Applicera tre eller fyra pump på rengjord hy, undvik området runt ögon och läppar. Låt verkar i 8-10 minuter och skölj sedan av med varmt vatten.

Nyckelingredienser
  • Vit Tryffel - hjälper till att reducera irritation och stärka hudens egen mikroflora.

  • Acerola - acerolakörsbäret från Amazonas är känt för sitt höga C-vitamininnehåll, tillsammans med andra nyckelämnen. Antioxidantrik hjälper det att hålla huden frisk och vital.

  • Patenterad Enzymteknologi - jämnar ut hudens yta och boostar cellernas tillväxt.

Upptäck mer som Dynamic Resurfacing Gel Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product