e.l.f.
E.l.f Cosmetics Beauty Shield Recharging Magnetic Mask Kit

Utgått Fri frakt
Variant :
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Beskrivning

E.l.f Cosmetics Beauty Shield Recharging Magnetic Mask Kit är en magnetisk ansiktsmask som är rik på antioxidanter och vitaminer för att förnya och återuppliva en grådaskig och trött hud. Masken är berikad med solrosolja, morotsfröolja samt C- och E-vitamin för att ge huden näring och skydd. Formulan hjälper till att reducera synliga porer och förbereder den för makeup.

En Magnetic Wand följer även med, vilket är en stav med dubbelsidig magnet så att appliceringen av masken skall ske så smidigt och kladd-fritt som möjligt.

  • Magnetisk ansiktsmask

  • Näringsrik formula

  • Berikad med vitaminer och antioxidanter

  • Appliceras med en Magnetic wand

Innehåll: 50 g

Användning

Applicera masken med det magnetiska staven på rengjort och torrt ansikte (undvik ögonområdet). Låt sitta 5-10 minuter. Täck sedan huvudet på magnetverktyget med ett av de medföljande magnetlocken för lättare rengöring.För att ta av masken, svep med det magnetiska verktyget strax ovanför hudytan och fram och tillbaka långsamt.

Släng locket efter användning, och för bästa resultat, skölj inte av med vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

C12-15 Alkyl Benzoate,Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Fragrance (Parfum),Beta-Carotene,Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract,Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil,daucus carota sativa (carrot) seed oil,Tocopheryl Acetate (Ve),Iron Powder,Ascorbyl Palmitate (Vc)

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.