Garnier
Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
45 kr
45 kr
Variant : Green
Beskrivning

Denna sheet/tissue-mask är speciellt framtagen för att passa en normal till kombinerad hud. Garnier's Moisture Bomb Super-Hydrating Re Balancing Mask återfuktar torra områden och hjälper även till att jobba balanserande på områden som tenderar att bli glansiga.

Sheet/tissue-mask är en innovation från Asien och verkar som en intensivbehandling. Väven i masken är impregnerad med en fuktgivande formula som innehåller extrakt av grönt te, hyaluronsyra och ett fuktgivande serum. När masken läggs på ansiktet fungerar den som en fuktkompress som "tvingar" ned serum i huden för bästa möjliga effekt- och resultat. Masken appliceras och avlägsnas lätt och du kan röra dig som du vill medan den verkar.

  • Rekommenderas till en normal/kombinerad hud, passar även känslig hud

  • Återfuktande & balanserande

Innehåll: 1 mask

Användning

  1. Veckla ut masken och placera den försiktigt på ditt rengjorda ansikte med den vita sidan mot ansiktet. Den blåskyddsfilmen ska vara vänd uppåt och synlig.

  2. Dra bort skyddsfilmen.

  3. Anpassa masken till dina ansiktskonturer. Låt verka 15 minuter. Den sitter perfekt, så du kan röra dig precis som du vill under tiden.

  4. Dra av masken. Ta bort överflödig produkt med mjuk massage eller en bomullspad.

Upptäck mer som Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product