GlamGlow
GlamGlow Super Mud Clearing Treatment

Utgått Fri frakt från 199kr
Passar ihop med
Beskrivning

Förebygg alla dina hudproblem på en och samma gång med denna mask! GlamGlow Super Mud är super-masken som ger din hy den mest fantastiska behandling - från insidan och ut!

Super Mud kan användas över hela ansiktet eller enbart som punktbehandling, där du tycker att det behövs som mest. Den är kliniskt utvecklad av GlamGlows dermatologer för att förebygga alla problem som kan uppstå i huden.

Masken är framtagen med Acnecidic-6™, en blandning av sex AHA och BHA-syror i en perfekt pH-balans som rengör på djupet samtidigt som den minskar synligheten av porer, pigmentförändringar och blemmor. Den innehåller även Activated-X Charcoal, en kol i absorberande form som drar till sig 500 gånger sin egen volym av giftiga substanser som finns i huden. Den lugnar även irriterad hud vid utslag från rakhyvel och inåtväxta hårstrån.

Du kommer se och känna en märkbar skillnad, din hud blir ljusare med en frisk och härlig lyster. Super Mud ger en fantastisk ungdomligare, friskare, mjukare och jämnare hy utan irritationer, blemmor och porer.

  • Passar alla hudtyper.
  • Passar lika bra för kvinnor som för män.
  • Använd som helmask eller punktbehandling.
  • Reducerar porer, pigmentförändringar & blemmor.

Innehåll: 34 g

Användning

Applicera ett tunt lager på rengjort ansikte. Efter ca tre minuter aktiveras PORE-MATRIX, för att minska dina porer. Låt masken sitta mellan 5, 10, 15 eller 20 minuter, beroende på vilken effekt du önskar. Avlägsna ansiktsmasken med varmt vatten. Använd två till tre gånger i veckan eller så ofta som önskas.

Undvik kontakt med ögonen. Använd ej på skadad hud med sår. Endast för utvärtes bruk. Om du är osäker, rådfråga en läkare innan användning.

Artikelnummer: ELEVEN24321
Ingredienser

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Iron Oxides,Xanthan Gum,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Ethylhexylglycerin,Methylchloroisothiazolinone,Hexylene Glycol,Water,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Lactic Acid,Kaolin,Symphytum Officinale Leaf Extract,Salicylic Acid,Maltodextrin,Calendula Officinalis Flower Extract,Magnesium Aluminum Silicate,Cucumis Sativus Fruit Extract,Eucalyptus Globulus,METHYLISOTHIAZOLINONE.,Glycyrrhiza Glabra Root Extract,Peppermint Oil,Azelaic Acid,linalool],Mandelic Acid,Charcoal,Parfum [Benzyl Benzoate,Pyruvic Acid,Chamoilla Recutita Flower Extract,Hendera Helix Extract

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som GlamGlow Super Mud Clearing Treatment

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.