Jorgobé
Peel Off Mask

(41 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 249kr
Variant : 100 ml
Passar ihop med
Beskrivning

JorgObé Peel Off Mask

JorgObé Peel Off Mask är en ljuvlig ansiktsmask som effektivt binder sig till tilltäppta porer, döda hudceller och andra orenheter, som varsamt tas bort från hudens yta när du avlägsnar masken - för en vacker, ren och fin hy!

Under en lång tid har man kunnat se videos av den svarta ansiktsmask som drar åt sig pormaskar som en magnet florera på sociala medier och här har du originalet, The Original Black Peel Off Mask. Ansiktsmasken som skapades redan 2010 och som när 2012 kom blivit den bästsäljande Peel Off-masken i Nordiska länder. JorgObé Peel Off Mask har vunnit priser som "Best in Face" och "Best New Product" av Grooming Awards och blir bara mer och mer populär. Varför? Testa så kommer du förstå varför!

Peel Off Mask från JorgObé är idealisk för dig som har problem med täppta porer, pormaskar och en fet T-zon (dvs panna, näsa och haka) tack vare att din hud producerar för mycket talg. Genom att applicera ett jämnt lager över de områden du har problem med, låta verka i 25-30 minuter (tills den torkat) och sedan försiktigt avlägsna kommer masken att "dra med sig" pormaskar och andra orenheter samtidigt som överflödigt talg blir absorberat, och de tilltäppta porerna blir ordentligt rengjorda. Vi rekommenderar att använda en porsammandragande toner efteråt för att "stänga" porerna igen och undvika att porerna blir tilltäppta igen samt en återfuktande kräm efteråt.

Det bästa från naturen

Denna härliga ansiktsmask innehåller det bästa från naturen, som rengörande svart kaolinlera, ekkol och växtextrakt. Svart kaolinlera som hjälper till att absorbera överflödigt talg samt reducerar och rengör tilltäppta porer medan trollhassel reducerar och rengör porerna på djupet. Echinacea (röd solhatt) förebygger infektioner, bakterier och andra orenheter och Dragons Blood har en rengörande, avslappnande verkan på stressad och känslig hud. Det aktiva och rengörande ekkolet suger upp fett och orenheter så din hy känns ren på djupet, len, mjuk och strålande!

  • Fri från färgämnen, parabener, mineraloljor eller silikon.
  • För ren, vacker hy.
  • 1 tub räcker till cirka 20 användningar (vid rekommenderad användning).
  • Innehåll: 100 ml

Användning

Innan du använder JorgObé Peel Off Mask: Det är bra att förbereda huden innan du använder ansiktsmasken, detta för att maskens effektiva ingredienser ska avlägsna så många orenheter från hudens yta som möjligt och ge dig det mest optimala resultatet.

Så använder du Peel Off Mask: Skaka väl innan användning. Använd masken 1-2 gånger i veckan beroende på behov. Pressa ut en ordentlig mängd av masken och lägg ett jämnt lager på orena områden som T-zonen (näsa, panna och haka). Låt verka i 25-30 minuter tills den torkat, och dra sedan av masken. Skölj sedan ansiktet med ljummet vatten för att avlägsna rester.

Efter Peel Off Mask: Använd gärna en porsammandragande toner samt din återfuktande kräm efteråt. Var också uppmärksam på att vissa orenheter kan komma att uppenbara sig på hudens yta ett par dagar efter att du använd masken för första gången, oroa dig inte dock då detta är ett positivt resultat av maskens djuprengörande effekt. Därför är det också viktigt att använda masken 1-2 gånger i veckan för att avlägsna både nuvarande och framtida pormaskar.

Låt gärna masken sitta lite för länge, än lite för kort tid, då den kan bli svårare att dra av om den inte är helt torr.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 57990
Ingredienser

Glycerin,Potassium Sorbate,Citric Acid,Silica,Aqua,Parfum,Sodium Acetate,Magnesium Chloride,Sorbic Acid,Tapioca Starch,Sodium Dehydroacetate,Kaolin,Isohexadecane,Sodium Sulfate,Maltodextrin,Sodium Polystyrene Sulfonate,Denatonium Benzoate,Polyvinyl alcohol,Polyglyceryl-10 Stearate,Polyglyceryl-10 Myristate,Alcohol Denat,Hydroxypropylcellulose,CALCIUM CHLORIDE,Hamamelis Virginia Water,Taurate Copolymer,Croton Lechleri Resin Extract,Echinacea Purpurea Roor Extract,Polyglycerin-10,Charcoal Powder,Polysorbate 8o,Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl

Upptäck mer som Peel Off Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt