Lancôme
Génifique

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
129 kr
129 kr
Variant : Hydro Mask 1 Sheet
Passar ihop med
Beskrivning

Behöver huden en quick fix?
Génifique Hydrogel Melting Sheet Mask från Lancôme är en avancerad sheet mask speciellt framtagen för de med ont om tid, där varje sekund räknas. Denna hydrogel-mask verkar lystergivande, utjämnande och med plumping-effekt på bara 10 minuter. Den svala masken fäster perfekt och ger en behaglig, flexibel kokongkänsla på huden.

I Génifique Hydrogel Melting Sheet Mask finner du samma koncentration av Lancômes speciella Bifidus-extrakt, som i en fullstorlek av kultprodukten Advanced Genifique Serum. Huden lämnas återfuktad, fräsch, full av lyster och med reducerad synlighet av linjer och porer. Perfekt att använda när huden känns glåmig efter för lite sömn, innan ett viktigt möte när du vill känna dig absolut på topp, eller inför en utekväll.

  • Anti-age

  • Lystergivande

  • Intensivt återfuktade

  • Reducerar synlighet av linjer & porer

  • Verkar på endast 10 minuter!

Innehåll: 1 sheet mask á 28 g

Användning

  1. Efter rengöring, förbered huden med en toner/ansiktsvatten

  2. Applicera ansiktsmasken jämnt över hela ansiktet

  3. Låt masken verka i 10-15 minuter

  4. Ta bort masken och klappa försiktigt in resten av essensen tills den är fullt absorberad

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Génifique

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt