Lancôme
Hydra Zen

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 50 kr

285 kr 335 kr

Du sparar 50 kr

285 kr 335 kr

Variant : Jelly Mask 100 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter för minst 500 kr från Lancôme så får du en lyxig gåva, värde 431 kr. 

Passar ihop med
Lancôme
100 ml
Beskrivning

Lancôme Masque Hydra Zen Jelly Mask är en intensivt återfuktande ansiktsmask med akaciahonung och rosvatten. Den delikata texturen med ljuvlig doft av ros ger huden en avslappnande behandling samtidigt som den mjukgör och ger lyster.

  • Passar alla hudtyper

Användning

Applicera en generös mängd ansiktsmask på ren och torr hud, låt verka över natten. Följ upp med din vanliga rengöringsrutin när du vaknar. Används 2-3 gånger i veckan, behöver inte sköljas av. Undvik områdena kring ögon och läppar.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product