Lancôme
Hydra Zen

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
345 kr
345 kr
Variant : Jelly Mask 100 ml
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Lancôme Masque Hydra Zen Jelly Mask är en intensivt återfuktande ansiktsmask med akaciahonung och rosvatten. Den delikata texturen med ljuvlig doft av ros ger huden en avslappnande behandling samtidigt som den mjukgör och ger lyster.

  • Passar alla hudtyper

Användning

Applicera en generös mängd ansiktsmask på ren och torr hud, låt verka över natten. Följ upp med din vanliga rengöringsrutin när du vaknar. Används 2-3 gånger i veckan, behöver inte sköljas av. Undvik områdena kring ögon och läppar.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Upptäck mer som Hydra Zen

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt