Löwengrip
Instant Glow

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
395 kr
395 kr
Variant : Day Mask 75 ml
Passar ihop med
Löwengrip
75 ml
Beskrivning

Löwengrip Instant Glow Day Mask är en återfuktande, vårdande ansiktsmask som jämnar ut hudtonen och lämnar en strålande lyster! Den har en innovativ formula som är sammansatt med ett Micro-Shimmer-komplex för att bevara hudens lyster. Masken har ett lätt pigment som passar alla hudtoner och ger ett jämnt, strålande resultat samtidigt som de återfuktande egenskaperna gör att huden långvarigt balanseras.

Löwengrip Instant Glow Day Mask är berikad med glycerin, niacinamide, hyaluronsyra samt Exo-P. Glycerin hjälper till att göra torr hud mjuk och smidig samtidigt som fuktbarriären stärks. Niacinamide reducerar inflammation och ger huden en smidigare känsla, medan hyaluronsyra bygger upp fukten i huden och har en anti-age effekt. Exo-P hjälper till att skydda huden mot föroreningar för att bevara hudens lyster och hälsosamma utseende.

  • Passar alla hudtyper, även känslig hud.

  • Lystergivande ansiktsmask.

Innehåll: 75 ml

Upptäck mer som Instant Glow

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.