Löwengrip
Instant Glow

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 79 kr

316 kr 395 kr

Du sparar 79 kr

316 kr 395 kr

Variant : Day Mask 75 ml
Passar ihop med
Löwengrip
75 ml
Löwengrip
75 ml
Beskrivning

Löwengrip Instant Glow Day Mask är en återfuktande, vårdande ansiktsmask som jämnar ut hudtonen och lämnar en strålande lyster! Den har en innovativ formula som är sammansatt med ett Micro-Shimmer-komplex för att bevara hudens lyster. Masken har ett lätt pigment som passar alla hudtoner och ger ett jämnt, strålande resultat samtidigt som de återfuktande egenskaperna gör att huden långvarigt balanseras.

Löwengrip Instant Glow Day Mask är berikad med glycerin, niacinamide, hyaluronsyra samt Exo-P. Glycerin hjälper till att göra torr hud mjuk och smidig samtidigt som fuktbarriären stärks. Niacinamide reducerar inflammation och ger huden en smidigare känsla, medan hyaluronsyra bygger upp fukten i huden och har en anti-age effekt. Exo-P hjälper till att skydda huden mot föroreningar för att bevara hudens lyster och hälsosamma utseende.

  • Passar alla hudtyper, även känslig hud.

  • Lystergivande ansiktsmask.

Innehåll: 75 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.