Medik8
H.E.O Mask

Slutsåld Fri frakt från 199kr
875 kr
875 kr
Variant : 100 ml
Passar ihop med
Medik8
200 ml
Beskrivning

Medik8 H.E.O Mask fokuserar på de tre element som verkligen fungerar för att återfukta och bevara fuktbalansen i huden: Humektanter. Emulsioner. Ocklusiver. Den fungerar över natten för att minska torr, grov och uttorkad hud. Återfuktar på djupet i alla hudlager samtidigt som den hjälper hudens naturliga fukt- och barriärfunktion. Perfekt optimerade H.E.O-förhållanden hjälper till att dra till sig fukt från den omgivande atmosfären samtidigt som den motverkar transepidermal vattenförlust (TEWL). Den fyller ut fina linjer och rynkor och passar mycket torr hud.

Aktiva ingredienser

 

Steg 1: H.E.O. Mask Gel (blå gel med humektanter):

NATURAL MOISTURISING FACTORS (NMF): H.E.O Mask innehåller urea, aminosyror, natrium-PCA och mjölksyra som NMF. Alla dessa komponenter kan binda och hålla vatten i stratum corneum vilket hjälper till att bibehålla hudens elasticitet.

MULTIMOLEKYLÄR HYALURONSYRA: Finns naturligt i vår hud och kan binda till sig tusen gånger sin egen vikt av vatten. Hyaluronsyra kan dra till sig vatten från sin omgivning. Detta gör att huden får näring och håller sig återfuktad och smidig.

GLYCERIN: Hjälper till att dra vatten från de nedre lagren av epidermis till de övre lagren. Håller huden mjuk och smidig.

BLÅ HAVSKÅL: Alg som hjälper till att stimulera syntesen av ceramider och hyaluronsyra. En kraftfull antioxidant som skyddar huden mot UV-ljus och miljöpåverkan.

Steg 2: H.E.O Mask Cream (vit creme med emulsioner och ocklusiver):

SKVALAN: En nästan hudidentisk lipid som hjälper till att bilda en skyddande barriär över huden. Skvalan tas lätt upp av huden och ökar penetreringen av andra ingredienser. Återställer smidigheten och flexibiliteten i huden utan att vara fet eller komedogen.

CERAMIDER: Ceramider är viktiga för att hålla kvar fukten i huden och motverka vattenförlust, cellreglerande och reparerar hudens barriär.

LINOLSYRA: En omega-6-fettsyra fungerar som en viktig byggsten för ceramider. Ett av hudens viktigaste fuktgivande element, det hjälper till att glida in i luckorna mellan hudcellerna i stratum corneum för att återställa hudens naturliga barriär och motverka vattenförlust.

DIMETIKON: Består av stora molekyler som fungerar som en barriär över huden för att kapsla in fukten, samtidigt som den låter huden andas.

Upptäck mer som H.E.O Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.