Medik8
Ultimare Recovery Bio Cellulose Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
635 kr
Nyhet
635 kr
Passar ihop med
Beskrivning

Medik8 Ultimare Recovery Bio Cellulose Mask är en djupverkande mask som innehåller hyaluronsyra och en kombination av alger som ger intensiv återfuktning och känns svalkande. Den innehåller Zink-PCA, som är en särskild form av zink som är berikad med pyrrolidonkarboxylsyra. Detta hybridämne hjälper till att återfukta huden på djupet. Zink-PCA reglerar talgnivåerna, vilket minskar sannolikheten för akneutslag. Den innehåller också Hyaluronsyra, som har en unik förmåga att dra till sig och hålla kvar mer än 1 000 gånger sin egen vikt i vatten och drar till sig fukt från den omgivande luften och de under hudlagren till epidermis översta lager. Hyaluronsyra med olika molekylvikt används genomgående i Medik8s produkter. När molekyler med olika vikt används tillsammans fördelar de tillsammans fukten i alla hudlager för en mjuk och smidig hud.

 Ta ur masken ur förpackningen, vik upp och ta bort det yttersta skyddshöljet. Lägg masken över hela ansiktet och se till att den sitter bra runt ögonen och munnen. Täck ögonen med bomullsrondeller som är mättade med Medik8 eyeCleanse. Låt masken verka i upp till 15 minuter för optimala resultat. Ta bort masken genom att börja lyfta av den från pannan och massera in eventuella serumrester i huden.

Upptäck mer som Ultimare Recovery Bio Cellulose Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.