My Clarins
Re-Charge Relaxing Sleep Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 57 kr

228 kr 285 kr

Du sparar 57 kr

228 kr 285 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

My Clarins Re-Charge Relaxing Sleep Mask vårdar din hud medan du sover med sin silkeskrämiga gel-textur som fyller på och "laddar" huden med härliga ingredienser, för en fräsch look när du vaknar. Den har en diskret och flyktig doft av jasmin.

Den innehåller bl.a ekologiskt kokosvatten som stärker transport-kanalerna för att förbättra leveransen till cellerna samt Alpros-extrakt som skyddar och stimulerar lysosom-aktiviteten för att förbättra cellavgiftning. Fikonextrakt främjar hudens fuktgivning, Huan qi-extrakt skyddar mot oxidativ stress och främjar cellernas reningsprocess. Anti-Pollution Complex skyddar huden mot de skadliga effekterna av föroreningar, både inomhus och utomhus.

My Clarins är en ny generation hudvårdsserie för kvinnor under 30 år och erbjuder huden det bästa från naturen för att vara så hälsobringande som möjligt: serien ger endast vad som är "hälsosamt" och "gott" samtidigt som den avlägsnar allt det "dåliga", inget mer, inget mindre.

  • Passar alla hudtyper.

  • Verkar medan du sover.

  • Vakna med en fräsch, välmående hud.

  • Upp till 93% av ingredienserna har naturligt ursprung.

  • Veganvänlig.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera på rengjord, torr hud innan du går och lägger dig. Låt verka under natten och rengör sedan huden på morgonen.

My Clarins

Upptäck mer som Re-Charge Relaxing Sleep Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.