Nuxe
Bio Organic Radiance Detox Mask

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 65 kr

260 kr 325 kr

Du sparar 65 kr

260 kr 325 kr

Variant : 50 ml
Kampanj

Köp 2 valfria produkter från NUXE så får du denna fina gåva, en härlig lätt kräm som gör strukturen hos normal hud till blandhud bättre och klarare samt är berikad med hyaluronsyra. Värde 149 kr.

Passar ihop med
Beskrivning

Nuxe Bio Organic Radiance Detox Mask är en effektiv ansiktsmask. Masken innehåller sesamolja för en unikt återställd struktur till huden. Den innehåller även citrusextrakt som främjar hudens naturliga avgiftningssystem. Slaggprodukter avlägsnas från huden som får en livfull lyster och lämnar en fräsch strålande hud. Passar alla hudtyper. Applicera en till två gånger i veckan på torr hy i ett tjockt lager över hela ansiktet. Undvik området runt ögonen. Låt verka i 5 minuter och massera sedan med cirkelrörelser tills produkten ändrar konsistens till en olja. Skölj med kallt vatten.

Upptäck mer som Bio Organic Radiance Detox Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.