Peter Thomas Roth
Blue Marine Algae Mask

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 150 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Passar ihop med
Peter Thomas Roth
270 ml
Beskrivning

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask är en näringsrik återfuktande gel-mask som hjälper till att ge näring till huden samt en avslappnande känsla med hjälp av bl.a blå marina alger och andra potenta fuktbevarare.

Blå marina alger är näringsgivande sjögräs som berikar huden med näringsrika, fuktbevarande effekter för att hjälpa huden att skydda sig mot fuktförlust. Antarcticine är ett unik glykoprotein, utvunnet från arktisk glaciäris som hjälper huden att behålla fukt och skyddar mot fuktförlust i extrema klimat och temperaturer. Denna ansiktsmask lämnar huden omedelbart återfuktad och mjuk med en frisk, daggig glöd!

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera en generös mängd på rengjord hud och låt verka i 10 minuter. Skölj med svalt vatten. Använd 2-3 gånger i veckan för djup återfuktning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product