Hudvård

Sheet Masks

Sheet masks blev snabbt populära tack vare sin effektivitet och enkelhet. Sprängfyllda med hudvårdande ingredienser ger de huden en välbehövlig boost! En sheet mask är ofta gjord av tunn textil som du placerar och anpassar efter ansiktet och fylld av ett vårdande serum. Anledningen till att serumet finns i masken istället för ensamt är för att masken förebygger att serumet avdunstar från ansiktet, så att din hud kan suga åt sig så mycket av serumets härliga ingredienser som möjligt. När du låtit masken verka i rekommenderad tid (vanligtvis mellan 5-20 minuter) så klappar du in överflödigt serum och din hud kommer genast att kännas fräsch och återfuktad!

Här har vi samlat alla sheet masks du kan tänka dig, oavsett om du är ute efter en sheet mask för hela ansiktet, bara ögonen, bara läpparna eller t.o.m bara för halsen så har vi sheet masken du behöver! Våra sheet masks finns för alla hudtyper och behov.

Om du t.ex har problem med pormaskar finns sheet masks för just det, eller om du behöver en rejäl fuktboost för en uttorkad hud. Det finns sheet masks som fokuserar på anti-age, reducera överflödigt talg, ge lyster och ja mycket mycket mer.

Är du nyfiken på ansiktsmasker inom K-Beauty-segmentet så hittar du dem här.

Filtrera