Bioeffect
Imprinting Hydrogel Mask

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 25 ml
Beskrivning

Bioeffect Imprinting Hydrogel Mask återfuktar på djupet. Specialdesignad för att maximera effekten av EGF i Bioeffects serum och formulerad med ingredienser som minimerar risken för störning av aktiviteten hos tillväxtfaktorerna.

 

Egenskaper:

  • Återfuktar och fyller på huden.
  • Förstärker effekten hos alla Bioeffects serum.
  • Maximerar prägling/”imprinting”effekten hos EGF.
  • Passar alla hudtyper.
  • Fri från doft, alkohol och olja.

 

SÅ FUNGERAR DET:

EGF (Epidermal Growth Factor) är ett protein naturligt förekommande i människans hud och som stimulerar produktionen av kollagen och elastin samt bidrar positivt till hudens återfuktning och tjocklek. Processen att tillföra huden EGF till hudcellerna och aktivering av dessa kallas prägling/”imprinting”. Den viktigaste faktorn för prägling/”imprinting” är fukt, eftersom EGF föredrar en vattenhaltig miljö. Ju längre hudens yta hålls fuktig, desto större blir präglings/”imprinting”effekten. Genom att använda Bioeffect Imprinting Hydrogel Mask efter applicering av ett Bioeffect serum skapar du den perfekta mikromiljön för EGF och säkerställer maximalt resultat.

Artikelnummer: 80338
Ingredienser

WATER (AQUA), GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CERATONIA SILIQUA (CAROB) GUM, CHONDRUS CRISPUS POWDER, CELLULOSE GUM, SODIUM POLYACRYLATE, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED POLYDECENE, TRIDECETH-6, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE

Upptäck mer som Imprinting Hydrogel Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt