Garnier
Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask

(6 Recensioner)
I lager Fri frakt från 249kr Redo att skickas

Du sparar 8 kr

31 kr 39 kr

Du sparar 8 kr

31 kr 39 kr

Variant : Pink
KOMBINERA PRODUKTEN OVAN OCH FÅ RABATT
Beskrivning

Ge din hud lite extra omtanke med en ansiktsmask! Garnier's Moisture Bomb Super-Hydrating Soothing Mask återfuktar huden på djupet och ger en rogivande känsla till en torr- och känslig hud.

Konceptet tissue/sheet mask är en innovation från Asien och verkar som en fuktbomb. Väven i tissue-masken är impregnerad med en fuktgivande formula som innehåller hyaluronsyra, extrakt från kamomill samt aktiva återfuktare. När masken läggs på ansiktet fungerar den som en fuktkompress som fördelar serum till huden och omedelbart får den att kännas avslappnad och välmående.

  • Passar torr- och känslig

  • Sheet-funktion

Innehåll: 1 mask

Användning

  1. Veckla ut masken och placera den försiktigt på ditt rengjorda ansikte med den vita sidan mot ansiktet. Den blåskyddsfilmen ska vara vänd uppåt och synlig.

  2. Dra bort skyddsfilmen.

  3. Anpassa masken till dina ansiktskonturer. Låt verka 15 minuter. Den sitter perfekt, så du kan röra dig precis som du vill under tiden.

  4. Dra av masken. Ta bort överflödig produkt med mjuk massage eller en bomullspad.

Upptäck mer som Skin Active Moisture Bomb Tissue Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt